Nieuwsbrief april 2016.

Genieten jullie er ook zo van als de zon schijnt? Ik heb weer zin om de tuin zomerklaar te maken en het groen van de tegels te schrobben, maar tegelijkertijd gaat het huis en dan vooral de woonkamer ook op de schop. Frisse en lichte kleuren moeten erin, donkere kleuren gaan eruit. Lichte kussens op de bank, witte kaarsen en veel bloesemtakken. Mijn paasboom staat er ook nog steeds, maar ik vind hem zo leuk dat ik hem lekker laat staan.

Wat is jouw woonstijl eigenlijk? Je huis weerspiegelt wie je bent, maar soms lukt dat niet altijd. Doe de test maar eens op VTWonen en ontdek welk type jij bent en welke kleuren en producten daarbij passen. Ben je flamboyant, romantisch of stoer?

De afgelopen maand ben ik druk geweest met het opknappen van meubels voor vriendinnen en nieuwe klanten. Leuk om in opdracht iets voor iemand anders op te knappen, maar ook wel spannend. Zouden ze het ook mooi vinden? Gelukkig wel!

Heb jij ook een meubel wat al jaren in de kelder of op zolder staat, maar waar je geen afstand van kunt doen? Eigenlijk past het helemaal niet bij de rest van je meubels en zou het wel een verfje kunnen gebruiken, maar je hebt er de tijd niet voor. Laat het me weten en misschien kan ik het voor je opknappen. Kijk maar eens op de pagina maatwerk voor een aantal voor en na foto’s. Andere pootjes, beslag en natuurlijk een andere kleur geven een meubel een heel nieuwe uitstraling.

Tot volgende maand!

Michelle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

volg ons

contact

Michelle Koolschijn
06-52 033 701
michelle@brocanteenaanverwante.nl