Nieuwsbrief augustus/september 2016.

“Waar kijk je het meest naar uit als we weer thuis zijn?” Dit vroeg mijn zoon in het vliegtuig op weg terug naar huis. “Meubels opknappen” antwoordde ik zonder nadenken. En dat is ook echt zo. Na een paar weken niets doen begint het te kriebelen en wil ik weer lekker verven, kringloopwinkels langs of markten bezoeken. Want hoe leuk ook die bloemen- en specerijenmarkten, er gaat niets boven een brocante markt.

De antiekmarkt in Lille ging dit jaar helaas niet door omdat de veiligheid niet gegarandeerd kon worden maar ik heb een paar andere leuke markten voor je op een rijtje gezet.
– Antiek- en brocante markt in Haarlem: zaterdag 17 september van 9.00 tot 16.30 uur, gratis entree;
– Overdekte verkoop industrieel en vintage tegen groothandelsprijzen in Cuijk, zaterdag 17 en zondag 18 september van 10.00 tot 16.00 uur, gratis entree;
– Brocante kasteelfair Slot Zeist, zaterdag 24 en zondag 25 september van 09.00 tot 17.00 uur, entree EUR 5,00.

De VT-wonen & design beurs komt er ook weer aan. Vanaf 27 september t/m 2 oktober. Kijk vast op de website en schrijf je in voor een aantal lezingen over bijvoorbeeld 10 styling do’s & don’t of trends en kleur.

Ik ga weer op zoek naar mooie nieuwe spullen zoals onderstaand brocante dressoir, deze gave kist op wielen of vintage bureautje.

Tot volgende maand!

Michelle

 

Share

volg ons

contact

Michelle Koolschijn
06-52 033 701
michelle@brocanteenaanverwante.nl