Nieuwsbrief februari 2016

Eind vorig jaar ben ik ruim een week in Amerika geweest en daar heb ik weer een aantal vintage Amerikaanse hoedjes op de kop weten te tikken. Stuk voor stuk in uitstekende staat en heel verschillend.
Tegenwoordig dragen we bijna geen hoeden meer in tegenstelling tot vroeger toen het straatbeeld er nog vol mee was. Het hield niet alleen je kapsel droog bij een regenbui maar gaf ook je outfit een exclusieve en stijlvolle uitstraling.
We kennen allemaal Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Greta Garbo en Marlene Dietrich die er met een hoed op nog vrouwelijker en stijlvoller uitzagen.
Ik draag zelf geen hoeden maar vind het wel leuk om ze voor sier op een mooie hoedenstandaard neer te zetten.

marilyn monroe (Copy)  audrey hepburn (Copy)  greta garbo (Copy)  marlene dietrich

Ook heb ik een aantal vintage tasjes meegenomen uit Amerika. Mooi, klein en elegant. Vooral als je een avond uit gaat en niet de hele avond met een grote tas wilt rondlopen.

Verder heb ik vier mooie vintage overnight cases ofwel beautycases. Deze zijn in prima staat en staan erg leuk in de badkamer of slaapkamer. Mijn dochter gebruikt ze bijvoorbeeld om haar sierraden in op te bergen.

Gelukkig heb ik deze maand ook weer een aantal zeer verschillende bureaus kunnen toevoegen aan het assortiment. Zelf vind ik het grijze bureau uit de jaren 60 erg gaaf. Vooral ook omdat je het heel goed met de smalle kant tegen de muur kunt zetten waardoor je het bureau aan twee kanten kunt gebruiken.
Als je van een opgeruimd bureau houdt is een secretaire erg geschikt. Het neemt veel minder ruimte in beslag en als je de klep dichtdoet ziet het er opgeruimd uit.

Maart staat in het teken van de tafel. Ik ben nu nog bezig met het opknappen van twee tafels die je ook heel goed als bureau zou kunnen gebruiken. Drie salontafels staan klaar om geverfd te worden dus houd de website in de gaten.

Graag tot volgende maand!
Michelle

 

 

Share

volg ons

contact

Michelle Koolschijn
06-52 033 701
michelle@brocanteenaanverwante.nl