Nieuwsbrief juni/juli 2016.

Metamorfoses. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Deze maand zat er als extraatje bij de VT-Wonen een tv-special bijlage.
Tien metamorfoses van stellen die een compleet andere smaak hebben en waar een stylist mag proberen beide stellen tevreden te stellen. Ontzettend knap hoe ze er keer op keer één mooi geheel van weten te maken, vooral als de woonsmaken soms heel ver uit elkaar liggen.
Mijn favoriete stylist is Frans Uyterlinde. Kijk snel wat zijn 12 favorieten zijn. Al deze afleveringen zijn terug te kijken op de website van VT-Wonen.

Afgelopen week heb ik zelf ook een meubel een compleet andere look gegeven en daar ben ik best wel een beetje trots op. Gelukkig heb ik er deze keer wel aan gedacht een “voor” foto te maken. Soms begin ik namelijk al zo enthousiast met opknappen, omdat ik in mijn hoofd al precies weet hoe het eindresultaat er uit gaat zien, dat ik vergeet de “voor” foto te maken.

Nog een kleine twee weken en dan gaan we op vakantie. Nog twee weken dus om een meidenkastje, een secretaire, een rolluikbureau, twee nachtkastjes, een salontafel en een stoel op te knappen. Pfffff ik hoop dat het lukt! En anders beginnen we begin augustus helemaal uitgerust aan een mooie tweede helft van het jaar.

Ik wens je een fijne zomer!

Groet,
Michelle

 

Share

volg ons

contact

Michelle Koolschijn
06-52 033 701
michelle@brocanteenaanverwante.nl