Nieuwsbrief maart 2016

Vandaag is de lente begonnen! Afgelopen donderdag kon ik eindelijk weer eens buiten schilderen in het zonnetje. Ik heb zoveel spullen die geschilderd moeten worden maar door de kou de afgelopen paar weken loop ik achter op schema. In de schuur is het te koud en onder de 10 graden droogt de verf niet echt lekker. Mijn handen jeuken want er zitten weer mooie dingen bij.

Maar je kunt al wel lekker de lente in huis halen. Bij elke bloemenwinkel heb je nu al prachtige bloesemtakken te koop. Bijvoorbeeld een roze magnolia in een vaas of verschillende vazen bij elkaar met een paar takken. Hoe eenvoudiger hoe mooier vind ik zelf. Natuurlijk kun je ook aan de slag gaan met typische lentekleuren. Verf bijvoorbeeld een wand in je woonkamer in een mooie pastelkleur of haal die donkere kussens van de bank en vervang ze door lichtere kleuren.

lente 2   lente 6      lente   lente 7    lente 3 

Houd jij van vintage en ben jij een echte verzamelaar? Dan mag een bezoek aan de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht zeker niet op je to-do-lijstje ontbreken. Op 16 en 17 april wordt de grootste vintagebeurs van Europa gehouden. En jij kan daar bij zijn!
Ga naar de website van VT Wonen en win gratis toegangskaarten voor de grootste vintagebeurs in Europa.

Heb je geen zin om er op uit te gaan. Neem dan binnenkort snel weer een kijkje op mijn website voor onder andere die mooie meidenkast, strak in de lak of brocante tafel/bureau.

Graag tot snel!
Michelle

 

 

 

 

 

 

Share

volg ons

contact

Michelle Koolschijn
06-52 033 701
michelle@brocanteenaanverwante.nl