Nieuwsbrief mei 2016

De afgelopen paar weken ben ik weer druk geweest met het zoeken naar mooie unieke meubels en dat is gelukt. Ze zijn bijna klaar en vanaf eind deze week te bewonderen op de website.

Onder andere een prachtige oud-Hollandse kast geverfd in een mooie matte grijze kalkverf en een Frans brocante bed met prachtig bewerkt headboard en bijpassende kaptafel.
En wat dacht je van de mooie vintage kaptafel? Soortgelijk exemplaar gezien in de Libelle en onderstaande kaptafel onlangs gevonden en opgeknapt.

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni aanstaande is er weer een grote vlooienmarkt in Utrecht. Voorheen altijd in de Veemarkthallen maar nu in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Hier werden vroeger robuuste staalconstructies gebouwd en met de oude industriële sfeer van toen, nu dus de locatie voor een vlooienmarkt.

Zondag 5 juni aanstaande is Slot Loevestein het decor voor Brocante op Loevestein.
De mooie middeleeuwse binnenplaats van het slot wordt omgetoverd tot een sfeervolle brocante wereld. Ruim 40 brocanteurs tonen u de mooiste schatten en vondsten uit o.a. Frankrijk, Engeland en België.

Kijk ook eens in het plaatselijke krantje voor markten of garage sales bij jou in de buurt.

Groet,
Michelle

 

 

Share

volg ons

contact

Michelle Koolschijn
06-52 033 701
michelle@brocanteenaanverwante.nl